lørdag 27. februar 2010

Din dag i dag

Ankomst Confluencia 3300 moh gikk greit. Litt hodepine, men no problemo. Dagen etter var det aklimatisering til 4100m. AJ fikk litt mer problemer, men var i fin form fredag. Roger var i kjempeform og uttalte senere på dagen at Det e din dag i dag, Arne Jørgen. Om han hadde rett, kan diskuteres, men kort fortalt gikk den 11t lange turen slik. Hodepine, ingen apetitt, diare de luxe, oppkast, feber, svimmelhet og sterke brystsmerter. En følelse jeg knapt unner en unitedspiller. Lege og oksygen ble rekvirert og enden på visa ble helikopterfrakt og sykehus. I skrivende stund er jeg på et sykehus i Mendoza, mens Roger er i fin form på Plaza del Mulas i 4300 m höyde. Her på sykehuset sier både jeg og de ansatte: No comprende.


3 kommentarer:

  1. Men kjære verden, kelles e de?!
    Visste ikke athøydesyke innebærer diare...
    Håper det ikke er alvorlig det som har rammet deg, at du kommer deg og får fullført turen.
    Tenker det er en litt bekymret søt jente i Trondheim nå. God bedring!
    Ida og John Ingar.

    SvarSlett
  2. Så så Kjøsnes...... Ser at du har fått det bra der du er nå i alle fall :) Ssynd at du ikke fikk ta følge en liten stund til da, men det viktigste er vel å få hjelp når noe slikt skjer. God Bedring og velkommen hjem igjen. Eivind

    SvarSlett
  3. Det er bra at hjelpen er tilstede når slikt skjer. Synd du måtte avbryte men det er ikke verdt å riske helsen. Kos deg i Mendoza til Rogern kommer og dere kan fortsette turen. Klem fra Karin.

    SvarSlett