tirsdag 2. mars 2010

Hold hodet kaldt

Argentina er et land fyllt med kontraster. Fattig-rik, tort-frodig, glede-sorg, pent og darlig vaer etc. Pa en ekspedisjon som denne ma en vaere forberedt pa all slags vaer, og da er det viktig a tenke klart.

Aconcagua 2. mars, camp 1. 5000-metersmerket er nadd, og leir er slatt opp. Lyn, torden og sno. Formen er fin, men det ligger an til teltliv. Fortsetter vaeret sann blir det vanskelig a na toppen. Heldigvis fungerer bade kropp og hode som det skal.

Mendoza 2. mars, hotell Aconcagua (det er da noe). 25 grader og sol. Hotellets badebasseng testes. Noen grassige svommetak gjores pa tvers av bassenget. 30 meter, og det er alt jeg orker. Hva gjor man sa nar man ikke orker svomme mer? Joda! Legger seg pa solsenga med ei god bok i to timer uten a smore seg med solkrem!! Det er tydelig at hoydesyken pavirker dommekraften ogsa. Dagens dust gar na rundt og oser mentolatumsalve.

2 kommentarer:

  1. Huff da! Både for høydesyke, jordskjelv og duste-solingen ;-) Likevel glad du har det bra etter forholdene!

    SvarSlett
  2. Bra du har noe å holde på med i "lavlandet" også da - du må huske på at det er sokrem og ikke skismurning du trenger. Go fornøyels på kamp. Håper du har det bra - skal hilse fra Bakkebos. Karin.

    SvarSlett