onsdag 10. mars 2010

Gjenforent

Mandag kveld var det slutt paaensomheten i Mendoza da Roger og resten av gruppa kom tilbake fra fjellet. Roger var eneste medlem av gruppa som naadde toppen, og det ble behorlig feiret kvelden etterpaa. Dog en litt deppa toppmann som faktisk lot seg avbilde i troya paa toppen helt uvitende om at hans kjaere Liverpool tapte mot et veldig daarlig lag samme helg. Ja ja, troya kom til toppen, men laget fortsetter bare nedover paa tabellen. Helt greit. Han er fortsatt veldig sliten etter bragden og maa hver dag ta en litt lengre siesta enn vanlig (det er viktig aa ta skikken dit en kommer). Vi har brukt de siste dagene til aa samle krefter igjen begge to, og paa et flott hotell med basseng, 30 varmegrader og sol fra skyfri himmel ligger forholdene godt til rette for det.

I tillegg til Eva Peron, Oscar Ruggeri og Diego Maradona er Argentina kjent for kjottproduksjon og gode kokkeferdigheter. En ikke daarlig kombinasjon. I gaar kveld var vi paa en litt finere restaurant og spiste middag. Og hvilke porsjoner vi fikk servert! Vi lyver ikke om vi sier at biffen veide minst 800 gr, ja kanskje enda mer. Det ble dog saa mye at det ene kvinnelige medlemmet av gruppa ba om aa faa en doggiebag for aa ta med resten av biffen hjem (hun er ikke herfra).

I morgen forlater vi Mendoza for denne gang, og setter kursen mot en av verdens stoerste byer Buenos Aires. Der er planen aa ta en tur til Fiolito, en forstad til Buenos Aires der Maradona vokste opp. Vi sier ikke farvel til Mendoza, men kanskje paa gjensyn. Hasta la vista, Mendoza! I´ll be back!

1 kommentar:

  1. To avslappende fyrer altså :-), velfortjent. Greit det å da. God tur vidre til Buenos Aires og flere opplevelser!!! Hæls Maradonna å nyt sommeren. Her er det regnvær i dag. Klem fra Karin.

    SvarSlett